Storstäda i ditt hem och i dig själv

Storstäda i ditt hem och i dig själv

Ditt hem avspeglar ditt innersta. Oreda och inaktivitet återspeglar någonting som pågår inom dig. Rensa i röran är en frigörelse från bundenheten till ditt förflutna. Att rensa och röja i hemmet och i själen genom Feng Shui, är det fokus vi kommer att ha i denna workshop
Hur mycket påverkar ditt hem dig både i positiv riktning och i negativ riktning?
Att fylla ditt hem med många överflödiga prylar / saker, gör att det uppstår blockeringar i energin i ditt hem men även i din kropp och psyke. Ju mer du pressar in i ditt hem, desto mindre utrymme finns det för chi (energi) att röra sig fritt.
Du får svårare att få något gjort, blir kreativitetslös och du blir mer begränsad i ditt liv. Är ditt sinne trassligt och rörigt, finns motsvarande oordning även i det yttre, runt om dig.

Feng shui är en tretusen år gammal kinesisk filosofi som handlar om att allting omkring dig, din arbetsplats, ditt hem, din familj, din närmiljö, kort sagt ALLT du har i ditt liv, påverkas positivt eller negativt av energi (chi) livsenergi.

I den här workshopen får du möjlighet att få lära dig mer om hur DU kan bli mer uppmärksam på hur du kan med hjälp av feng shui, frigöra energi och skapa utrymme för något nytt i ditt liv.

Vi kommer att arbeta med :
• Föreläsning
• Praktiska övningar
• ” Röran kostar pengar”
• ”Kan vara bra att ha saker”
• Baguaritning / väderstreck
• Prylzoner
• Hur du storstädar i ditt hem med feng shui

Medtag: En enkel ritning över ditt hem, penna och linjal. Enklare lunch.
Tid: 10.00-16.00 kaffe / te och frukt finns.
Känner du att detta skulle vara trevligt, eller är ni några stycken som är intresserade, hör av er för mer information.
Inga förkunskaper behövs.

Välkommen!

Pin It on Pinterest

Share This