Hej!
Jag heter Margaretha Brännström och är VD i mitt företag KOMPRO – Kommunikationsprocess.
Jag har arbetat i 17 år med företag, organisationer, privatpersoner, ledare, familjer, beroenden/ missbruk, ungdomar, med flera.
...mer om mig...
Jag har arbetat med att hjälpa människor i olika livssituationer både privat och yrkesmässigt, med utvecklingsarbete inom livsstilsförändring på en hög nivå. Bland annat genom personlig utveckling och mental träning, coaching, motiverade samtal MI, vägledning och rådgivning, föreläsningar, kurser, utbildningar och workshops.
Jag är diplomerad International Coach Federation Coach. Drygt 21000 coachtimmar till privatpersoner, företagsledningar, och grupper. Regressionsterapeut. Certifierad LHS-terapeut. Medberoendeprogrammet Vuxna Barn. Ledare / lärare för drygt 5000 gruppmöten i personlig utveckling och mentalträning.

Min mångåriga erfarenhet och kunskap ger mig en gedigen plattform att stå på, för att på ett effektivt och tryggt sätt coacha och vägleda människor in i personligt växande. Ett förhållningssätt som leder till insikter och kunskaper som ger en mer varaktig livsstilsförändring.

Hör av dig

Så kan vi prata om utifrån dina /era behov och förväntningar hur ett samarbete på bästa möjliga sätt kan utformas. Gäller det samtal kan de ske både med fysiska möten och eller på telefon.

Alltid konfidentiellt. Jag har tystnadsplikt.

Varmt välkommen!

Margaretha Brännström
Prominentvägen 5A
732 72 Fellingsbro
Tfn: 070-339 82 78

Använd gärna formuläret här intill så kontaktar jag dig.

Mina priser för konsultationer

Individuella samtal: 650kr inkl.moms för första timmen, därefter 300kr inkl. moms för varje påbörjad halvtimme.
Priset gäller per person.

Priserna avser privatpersoner. För företag, begär offert.

Kontakta mig

Kommunikationsprocess

Pin It on Pinterest

Share This